alt

17. TKG programına Romanya'dan katılan Dr. ERGİN HAGİCALİL (solda) ve TECHİN EMİN (sağda) 5 Mar 2014 Çarşamba günü düzenlenen  törende katılım sertifikalarını  Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kururlu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi FAİK YAVUZ (ortada) verdi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe kOnuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan  ZURAB PUHUTKARADZE (solda) sertifika töreni sırasında,  gıda sektöründe marketler zinciri sahibi olarak, ATB yöneticileri ile tanışmaktan ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı nedeniyle memnuniyetini ifade etti. 

alt

17. TKG programına  Bosna Hersek'ten katılan İSMAR ZAHİROVIC (solda) diş hekimidir ve dental medikal sektöründe faaliyet göstermektedir.

Ankara Ticaret Borsası'nın yayın organı olan Borsavizyon Dergisi'nin 103. sayısında 12.-14. sayfalar arsında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

17. TKG programına katılan girşimciler heyetinde yeralan kadın üyeler Rusya Federasyonu temsilcisi JULIA STRUNENKOVA (solda), Almanya'dan JALE YILMAZER (ortada) ve Karadağ'dan MİRELA PALAMAR (sağda) ATB yönetimi tarafındna gçsterilen yakın ilgiden ve ikramlardan  memenun kaldı. 

17. TKG üyeleri Ankara Ticaret Borsası Et Entegre tesislerini ziyaret ederek, yetkililerden  bilgi aldı. 

Ankara Ticaret Borsasaı web sayfasında yayınlanan 17. TKG heyetinin ATB'nı  ziyaret haberine ve farklı  fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına 23 ülke ve 2 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak etmiştir.​