alt

Kosova'dan 14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR (soldan 2.) Vıçıtırın  Belediye Başkanı ve beraberindeki heyetin 9 Mayıs 2016 Pazaresi günü gerçeleşen kardeş şehir Ankara- Mamak Belediyesi'ni ziyaretinde etkin  görev aldı ve  çevirmenlik sorumluluğunu da üstlendi.  

alt

14. TKG programı katılımcısı ve Vıçıtırn Belediyesi Meclis Üyesi ERGİN SUNGUR (solda) Mamak Belediye Başkanı MESUT AKGÜL'e kardeş şehir dayanışması kapsamında, Vıçıtırın'da her yıl düzenlenen "İftar Çadırı" etkinliği nedeniyle teşekkür etti.

alt

Kosova Vıçıtırın Belediyesi heyeti ile  kardeş şehir Ankara Mamak Belediyesi'ni ziyaret eden 14. TKg programı katılımcıs ERGİN SUNGUR'un (soldan 3.) Ankara izlenimlerine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Kosova Vıçıtırın Belediye Başkanı BAJRAM MULAKU (sağdan 3.) ve Beldidye Meclsiüyesi 14. TKG programı üyesi ERGİN SUNGUR (2. sırada, ortada) Mamak Belediye Başkanı MESUT AKGÖL'ün davetlisi olarak Başak Mahallesi Merkez Cami temel atma törenine katıldı.  

Temel Atma törenine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmkatadır. 

alt

MAMAK Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri 'nın Vıçıtırn  Belediye Başkanı ve heyeti 8-11 Mayıs 2016 tarihlerinde  Mamak'ta incelemelerde bulundu. 

Vıçıtırın Belediye Başkanı BAJRAM MULAKU  (masa başında sağda)  Belediye Meclis Üyesi ve 14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR  (soldan 4.) ve Mamak Belediye Başkanı 'e (masa başında, solda) konukseverliği nedneiyle teşekkür etti.

Vıçıtırın Belesiyesi heyeti 3 gün boyunca Mamak ilçesindeki kentsel dönüşüm projeleri ve diğer yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.

Sabah Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.