alt

2016 DTİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayına  katılan Yunanistan Batı Trakya delegasyonu içinde yeralan TKG  üyeleri Kurultayın en kalabalık TKG ekibi oldu. 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA  (soldan 2.)  17. TKG üyesi MEHMET MOLLA ALI MEMET  (soldan 3.),  TOBB 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  İBRAHİM HALİL HASAN (soldan 5.), 4. TKG üyesi MURAT YUNUS HALİL  (arka sırada solda)  ve 16. TKG üyesi CEVAT DEMİR (arka sırada  sağda) Kurultay çalışmalarında birlikte hareket ettiler. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gümülcine'den katılan MURAT YUNUS HALİL (sağda) bilişim sektöründe faaiyet gösteren şirket sahişbiri. İnternet kafe işletmekte ve şirketlere  donanım ve servis hizmetleri sağlamaktadır. Ayrıca eşi ile birlikte kurdukları şirkette yufka üretmekte ve başta Atina olmak üzere tüm Yunanistan'a el yapımı yufkaları pazarlamakadır.  

alt

16. TKG programı katılımcısı CEVAT DEMİR (solda), 17. TKG üyesi  MEHMET MOLLA ALI MEMET  (ortada) ve 2. TKG programı üyesi İBRAHİM HALİL HASAN  (sağda)  ile TKG programlarından dönem hatıralarını andık ve  dönem arkadaşlarını hatırladık. 

alt

18 TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (solda) ve 4. TKG programı katılımcısı  MURAT YUNUS  HALİL (sağda) ile  Yunanistan ve Batı Trakya'daki ekonomik  koşullar ve azınlıkların karşılaştığı  sorunlar hakkında görüş alışveriinde bulunduk.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul  illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya temsilcisi olarak  katılan  İBRAHİM HALİL HASAN  (solda) dayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti yapan şirket sahibidir. 

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan Batı Trakya'dan katılan CEVAT DEMİR (solda) ayakkabı ticareti, matbaacılık ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir.  Gümülcine Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesidir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın  Batı Trakya'dan  katılan GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  (solda) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.

alt

4. TKG üyesi MURAT YUNUS  HALİL (solda)  ve 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  İBRAHİM HALİ HASAN  (sağda) Conrad Otel'de düzenlenen  kurultay  sohbetinde neşeli anlar paylaştı.