alt

19. TKG  programına Ukrayna'dan katılan KAMAL MAMEDOV (sağdan 2.)   5 Haziran 2016 Pazar günü dönem arkadaşı Irak temsilcisi HIDAYAT BAKR QANBAR  (sol başta) ile Beşiktaş sahiinde kahvaltıda buluştu. 

alt

Ukrayna'dan KAMAL MAMADEOV (sol başta) ve Irak'tan  HIDAYAT BAKR QANBAR (sağ başta)  İstanbul'da  aynı bölgede yaşadıklarıını fark edince ailece de görüşmeye karar verdiler. 

alt

Kahvaltıdan sonra, Beşiktaş'tan itibaren dönem arkadaşı  HIDAYAT BAKR QANBAR (sol başta)  ile birlikte yürüyen 19. TKG üyesi KAMAL MAMEDOV (sağ başta)  ikiz çocukları Melek ve Mert'e Dolmabahçe Sarayı'nı gezdirdi.

alt

19. Türkçe Konuşan girimciler programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV Ahıska Türkü'dür.  Çocuklarının eğitimi için ailesini İstanbul'a yerleştirmiştir, kendisi de yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamaktadı. 

İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktad olan KAMAL MAMEDOV, Türkiye piyasasından satınaldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır.  Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, tuzrimle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir.

Türkiye'den satın aldığı büyük tonajlı inşaat malzemelerinin Ukrayna içindeki dağıtımını sağlamak amacıyla tır taşımacaılığı ve liman işletmeciliği yapmaktadır.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan girimciler programına Irak Kerkük temsilcisi olarak katılan HIDAYAT BAKR QANBAR  (sağda) kargo ve para transferi şirketi ortağı ve yöneticisidir.

Ortakları adına şirketin İstanbul sorumlusu olarak görev yapan 19. TKG üyesi  HIDAYAT BAKR QANBAR  eşi ve çocukları ile birlikte bir süredir İstanbul'da yaşamaktadır.