19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  (sağda) dış temsilcilikleri aracılığıyla  programa katılacak girişimcileri belirleyen Dışişleri Bakanlığı'nın temsilcisi İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı, Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e  (solda) heyet üyelerinin özel teşekkkürlerini  iletti.

12 Mayıs 2016 Perşembe günü TOBB İkiz  Kulelerde yapılan 19. TKG programı Açılış Oturumunda  katılımcılar Türkçe Konuşan Girişimciler Programının eş ev sahibi Dışişleri Bakanlığı temsilcisi Daire Başkanı  MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e teşekkürlerini ifade edebilmek için adeta yarıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERBOL JABOLDİNOV (sağdan 2.),  MARAT  SHYRYMBAYEV (sağ başta),  DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (soldan 2.) ve YELİK SOLTANAYEVA (sol başta) Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı  MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e 19. TKG programıa katkıları nedeniyle heyet  adına teşekkür ederek, kazakistan çapanı  (kaftan)  ve kalpağı giydirdi.

19. TKG programına Tacikistan'ı temsilen katılan MAYSA KLİCHOVA(sağda),  MAMURZHON SHARİPOV (solda) Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı  MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (ortada9 günün anısına bir tabak sundu.

Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'in twitter hesabında yayınlanan Açılış Oturumu fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

19. TKG programına İran'ın Azeri Türklerinin yoğun olarak yaşamakta olduğu  Tebriz şehrinden katılan NASSER POUR ABBAS VAFA  (sağ başta), MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağdan 2.) ve HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ  (sol başta) Dışişleri Bakanlığı Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı  MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (soldan 2.) işlemeli bir kutu hediye ederek teşekkürlerini ifade etti.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler proramına Irak'ın Kerkük bölgesinden katılan  YDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD  (sağ başta), MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağdan 2.) ve HIDAYAT BAKR QANBAR (sol başta), Daire Başkanına  günü anısına Kerkük Kalesinin fotoğrafı bulunan bir tabak armağan etti.

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli konuk adına  Afganistan heyeti üyeleri FAZEL RAHMAN ORAZ  (sağ başta), NECİBULLAH ATAI (sağdan 2.), MOHAMMAD BAKHSHİ (sağdan 3.), MOHAMMAD HASSAN NAZARI (soldan 2.) ve MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (sol başta)   Dışişleri Bakanlığı Kafkasya Orta Asya  Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (soldan 3.)   Afgan Kaftanı (Çapan)  giydirdi.

19. Türkçe Konuşa Girşimciler Programına katılan Kırgızistan heyeti üyeleri NURLANBEK DAMİNOV (soldan 2.),  ZHOODAR OMOSHOV (sağ başta)      TALANTBEK KEMELOV  (sol başta),  ULUKMAN BAPAEV (sağdan 2.) ve ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 3.) MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (soldan 3.) işlemeli bir saat/tablo tadim etti.

Azerbaycan Sahipkarlar Konfederasyonu temsilcisi EMİL ISMAYILOV (sağda) Dışişleri Bakanlığı Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR (solda) bir kutu Azeri çayı sunarak, teşekkür etti.

Hediye takdim törenine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Bulgarista temsilcileri ŞENER SABRİ (sol başta), AYAN SAKALLA (sağdan 2.) ve  DZHANER (CANER) HASANOV MEHMEDOV (sağ başta) Dışileri Bakanlığı İkili Ekonomik İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e (soldan 2.) Bulgaristan'ın ünlü kukla bebeklerinden armağan ederek, teşekkür etti.