alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programnıa Afganistan'dan katılan konuklar  MOHAMMAD HASSAN NAZARI (sol başta),  NECİBULLAH ATAI   (sağdan 2.) ve  MOHAMMAD BAKHSHİ  (sağ başta) TOBB Başkanına Afgan kaftanı giydirdi. Kandahar'dan  katılan MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (soldan 2.)  ise  anı olarak  bir değerli taşlardan yapılmış  tespih takdim etti.

alt

19. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan DEİK Türkiye Arnavutluk İş Konseyi Başkanı ERİON ÇEREKJA TOBB Başkanına Arnavutluk'u simgesi  Kartal'ının değerli madenden yapılmış  bir örenğini sundu. Ayrıca geleneksel Arnavutluk başlığı (Arnavut Keçesi) giydirdi. 

Arnavutluk un kuzeyinde bu başlığa Plis denmektedir. Bu yıl Arnavutluk futbol milli takımı ilk kez Avrupa kupasına katılmaktadır. Balkanlarda ve Dünyada yaşayan Arnavutları birleştiren "Me Plis ne Paris - Paris e Plis takip gidiyoruz"sloganıspor çevrelerinde gururla  kullanılmaktadır.

alt

19. TKG programına İran'ın tebriz le şehrinden katılan girişimciler  NASSER POUR ABBAS VAFA (sol başta), MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağ başta) ve  HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ  (soldan 2.) TOBB Başkanına şlemeli, bir duvar saati takdim etti. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan ZHOODAR OMOSHOV (sol başta), NURLANBEK DAMİNOV  (soldan 2.),  ELVİRA BOROMBAEVA (sağdan 4.), TALANTBEK KEMELOV  (sağdan 3.),  ULUKMAN BAPAEV (sağdan 2.) Kırgızistan'a verilen ek kontenjan nedeniyle TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'na teşekkür ederek,   deri üzerine yapılmış özel bir  tablo sundu.

12 Mayıs 2016 Perşembe günü İkiz  Kulelerde gerçekşeşen "TOBB Başkanı ile Buluşma ve Sertifka Töreni'"e ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nın facebook sayfasınfa yayınlanan "19. TKG Programı Sertifika Töreni Albümü"ne ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

TOBB tarafınsan düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek'ten katılan  ALMİR MUKACA  (ortada) ve  EDIN BJELOPOLJAK  (solda) TOBB Başkanın anı olarak, bakır üzerine ilenmiş tarihsel bir değeri simgeleyen tablo hediye etti.     

TOBB Başkanının katılımıyla gerçekleşen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı hediye takdim töreni'ne ait farklı fotoğraflara TOBB web sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programına Kazakistan'da katılan  YERBOL JABOLDİNOV (sağ başta),   MARAT  SHYRYMBAYEV (soldan 2.), DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sol başta) vYELİK SOLTANAYEVA (sağdan 2.) TOBB Başkanına teşekkür ederek, atların üzerine konulan işlemeli bir örtü armağan etti. 

Bulgaristan'dan  DZHANER -CANER-HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. TKG programına Kosova'dan katılan LEVENT GAŞ  (sol başta), AGİM MUSTAFA  (soldan 2.) ve FURKAN ERGÜLER (sağ başta) TOBB Başkanına hatıra olarak  Kosova tabağı sundu.

Alo Maliye internet sietsinde yayınlanan  hediye takdimi ve sertifika töreninin fotoğraflı  haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.