alt

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (solda) DTİK Kurultayında  Balkanlar Komitesi Başkan Yardımcısı seçildi. 

18. TKG üyesi SALİH TAŞDİREK  (sağda) DTİK Avrupa Komitesi seçimlerine aday oldu. 

alt

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA   (ortada)   Balkan Komitesi üyeliği için Yunanistan adayı olan LEVENT SADIK AHMET'e  ve TKG programından dönem arkadaşı EDİS EMRE'ye  (sağda) komite seçimlerinde destek verdi.

alt

18. TKG üyesi  GÜNER MUSTAFA  (solda) Conrad Otelde konaklayan Kosova, KKTC, Makedonya, Slovenya ve Yunansitan  delegeleri iarasında buluna TKG üyeleri ile tanışmak için 26 Mart 2016 Cumartesi gecesi geç saatlerde lobide  gerçekleşen toplantıya ev sahişbliği yaptı.  

alt

DTİK Kurultayına Yunanistan grubu ile birlikte katılan ve Beiktaş'taki Conrad Otel'de konaklayan ALİ HAF ALİ (solda) İstanbul'da bulunduğu sırada dostları ile görüşme fısatını değerlendirdi. 

alt

TOBb tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE , 2016 DTİK Kurultayo kapsamında 27 Mart 2016 Pazar günü yapılan seçimlerde DTİk balknalar Komitesi'ne seçildi. Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.