alt

6. TKG programına Modova'dan katIıan VALENTİNA UZUN (solda)   dönem arkadaşı Romanya'dan SELDA İSMAİL (sağda) ile üzüm çekirdeğinden elde edilen  BİOTECA markalı un ve yağın Romanya pazarına tanıtılması için işbirliği yaptı.  

alt

6. TKG programına Moldova'nın Gagavuzya Bölgesinden katılan VALENTİNA UZUN'un sahibi ve üst düzey yöneticisi olduğu AZAMET Group tarafından üretilen üzüm çekirdeği yağını  Romanya pazarında tanıymak amacıyla dönem arkadaşı SELDA İSMAİL  alışveriş merkezinde tanıtım noktaları kurarak, pazarlama faaliyetlerine başladı. 

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN'un  (sağda) üzüm çekirdeğinden  un  ve yağ üreterek, BİOTECA  markasını  yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

VALENTİNA UZUN, üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan katılan SELDA İSMAİL (solda) Romanya'da iş yapmak isteyen, yatırırm yapan  Türk şirketlerine danışmanlık hizmeti vermekte, kamu düzenindeki yasal süreçleri izlemektedir.