TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'tan katılan KHALİD MAYAS (sağda) Kerkük'te kurulan yeni bir alışveriş merkezinde YDS ayakkabı mağazası açmak için fabrika yetkilileri ile görüştü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın  Kerkük şehrinden atılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS  müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.