alt

5. TKG programı üyesi ZARİF RAHMETOĞLU  (sağdan 7.)  Afganistan Dışişleri Bakanı Selahaddin Rabbani (İslam Cemiyeti Partisi Genel Başkanı) ve Afganistan Ankara Büyükelçisi  Amanullah Jayhoon'un Ekonomi Kulübü  Genel Merkezine yaptığı ziyarette hazır bulundu.

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Afganistan temsilcisi olarak katılan ZARİF RAHMETOĞLU  (arka srada, sağ başta)   Ankara'da üyesi olduğu Ekonomi Kulubü ve Ensar Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine etkin olarak katılmaktadır. 

Afganistan Dışişleri Bakanı'nın Ekonomi Kulubü ziyaretine ait farkli fotoğraflara ve ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde  düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU,  inşaat sektöründe faaliyet gösteren  HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır. Hastane inşaatı ve donanımı konusunda da başarı projelere imza atmıştır. Afgan Yatırım Destekleme Kurumu Üyesidir. 

Aydın Afgan Kültür Derneği'nin kurucusu ve yöneticilerinden olan ZARİF RAHMETOĞLU  5. TKG programında sonra Ankara'da şirket kurmuş, konut ve ofis binaları satın alarak önemli yatırımlar yapmıştır. Afganistan'daki işlerinin bir bölümünü de Ankara'dan sevk ve idare etmektedir.

ZARİF RAHMETOĞLU'nun facebook sayfasından Afganistan Dışişleri Bakanı'nın ziyaretine ait fotoğraflara ulaşmak mümkündür.