alt

Türkçe Konuşan Girişmciler prgramına KKTC temsilcisi olarak katılan  9. TKG üyesi  NİYAL ÖZTÜRK (soldan 4.)  14. TKG üyesi ALİ ÇALUDA (soldan 5.) ve 17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT (arkada) SOS Çocuk Köyü yararına balo düzenleyen Genç Profesyonelelr Platformunda aktif görev yapmaktadır. 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası altında faaliyet gösteren Genç Profesyoneller Platformu, sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde 22 Aralık 2015 Salı akşamı SOS Çocuk Köyü yararına yılbaşı balosu düzenledi.

Genç Umutlar Bizimle Daha Güçlü’’ sloganıyla Girne Pia Bella Hotel’de gerçekleştirilen etkinlik Genç Profesyoneller ve KTSO üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

alt

Kıbrıs Psostası Gazetesinde yayınlanan Genç Profesyoneller Yardım Balosu'nun fotoğraflı haberine  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbulillerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK,  özel müzik grubu ile k onserler vermekte, ferstivallere katılmakta, programlar yapmaktadır.  

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Genç İşadamları Derneği üyesidir.

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve istanbul  illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT,  kuru kahve üreten (Türk kahvesi, espresso ve fitre kahve) ÖZERLAT Kahve aile şirketinde yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir.

Yaşadıkları toplumu gelişmesi için  sivil toplumla ilgili platformlarda görev alan ve gönüllü sosyal yardım projelerine  katkı veren değerli arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz.