alt

2. TKG programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ (sol başta) ve 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (sağ başta) T.C. Priştine Büyükelçiliği tarafından  düzenlenen Türk Toplumu Temsilcileri Davetine katılarak,  Prizren Esnaf Derneği'ne gösterdiği yakın ilgi nedeniyle  Büyükelçi KIVILCIM KILIÇ'a  (soldan 3) teşekkür ettiler. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ   mobilya sektöründe faaliet göstermektedir. Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır. 

Kosova'nın başkenti Priştine'deki Büyükelçilik konutunda düzenlenen resepsiyonda, Priştine, Prizren, Mamuşa, Gilan, Mitroviça ve Vıçıtırın’dan Türk toplumunun önde gelen temsilcileri biraraya geldi.

Kosova Time internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kosova’daki Türk toplumunun temsilcileri; başta öğretmenler olmak üzere, milletvekilleri, belediye başkanları, dernek başkanları, sanatçılar, Türk Temsil Heyeti Başkanı ve ülkede görev yapan Türk kurumu temsilcileri resepsiyona  katılarak, birlik beraberlik mesajı vediler. 

Kosova Port gazetesinin fotoğraflı haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Misafirlerle tek tek ilgilenen Büyükelçi KIVILCIM KILIÇ, Türk toplumuyla biraraya gelmesinin Kosova’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükelçi, "iki ülke arasında tarihe dayalı sosyal ve kültürel birlikteliğin olduğunu" söyledi.

Kimlik Haber internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu inkten ulaşılmaktadır. 

alt

ESNAF Prizren  Derneği Başkanı ve 4. Türkçe Konuşan Girişimciler heyet başkanı ŞARIK CİBO  (sağda)  beraberindeki heyet ile birlikte T.C. Büyükelçisi KIVILCIM KILIÇ'ın 18 Kasım 2015 Çarşamba akşamı Büyükelçilik konutunda düzenlemiş olduğu "Türk Toplumu Temsilcileri ile Biraraya Gelme Resepsiyonuna" katıldı.  

ESNAF Prizren Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu inkin tıklanması yeteri olacaktır. 

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihleri arasında Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı heyet başkanı ŞARIK CİBO, iş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar işleri de yapmaktadır.  Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta  iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin  Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.