alt

Kırgızistan'dan 17. TKG üyesi KANTEMİR AMİTOV  (ayakta sol başta)   Almanya'nın gelişmekte olan ülkelere proje  ve teknik destek vermek amacıyla kurmuş olduğu  Alman Uluslararası İşbirliği  Kuruluşu- GIZ  ile Alman Federeal  Ekonomik İşbirliği  ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ)  tarafından  4-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Kırgızistan ve Kazakistan'a yönelik olarak düzenlenen "Yönetici  Eğitimi ve Geliştirme Programı"na  katıldı.

Kırgzistan'dan 17 TKG üyesi KANTEMİR AMİTOV, Almanya tarafından düzenlenen eğiitm programında  Kazakistan'dan gelen katılımcılarla  kısa sürede arkadaş oldu.

Alman Uluslararası İşbirliği Kuruluşu-GIZ tarafından düzenlenen Yönetici Eğitimi ve  Geliştirme  programına Kırgızistan'dan ve Kazakistan'dan sekizer kişi katılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Bursa, Adana ve Mersin illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan KANTEMİR AMİTOV (ayakta sol başta), Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunudur. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren, konut inşaatları ve anahtar teslimi projeler üstlenen şirket sahibidir. JIA Business Associaton (Kırgızistan İşadamları Derneği) üyesidir. 

alt

17. TKG üyesi KANTEMİR AMİTOV (solda) ,  Almanay'a bulunduğu sırada, ders ve sunumlardan, ortak programdan  kalan zamanda altyapı firmaları ile alternatif enerji, güneş enerjisi sistemleri konusunda çalışan firmları ziyaret ederek,  işbirliği görüşmeleri yapmaktadır.