alt

Kırgızistan TKG üyeleri JIA tarafından Kırgız-Rus Yatırım ve Geliştirme Fonunun müdür  yardımcısı ve finans müdürünün katılımıyla düzenlenen çalışma kahvaltısına etkin katılım gösterdi. 

14.TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan RUSLAN AKMATBEK (sol başta) , JIA Kırgızistan Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Ticaret ve Sanayi Odası ile Ulusal Girişimcilik Dernekleri Birliği üyesidir.

5 Haziran 2015 tarihinde Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Hyatt Regency Otel'de  Kırgız Rus  Yatırım ve Geliştirme Fonu yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen   kahvaltılı toplantı TKG Kırgızistan grubu üyelerinin katılımı ve katklılarıyla  etkin ve verimli  bir çalıştay ortamında gerçekleşti.

1 Milyar Dolarlık bütçesi olan Kırgız Rus Yatırım ve Geliştirme Fonunun faaliyetleri ve yeni projelere verilen destekler hakkında bilgi alan TKG üyeleri fonun kaynaklarıının sürdürülebilir ve verimli projelere  yönlendirilmesinin önemin değinerek,  etkin kullanıma dikkat çektiler. 

alt

Hyatt Regency Otel'de düzenlenen kahvaltı çalıştaya katılan 17. TKG üyesi NURLAN SULAIMANOV, (sol başta), sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. 

alt

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan KANTEMİR AMİTOV (sağdan 2.)  inşaat sektöründe faaliyet gösteren, konut inşaatları ve anahtar teslimi projeler üstlenen şirket sahibidir. JIA Business Associaton (Kırgızistan Genç İşadamları Derneği) üyesidir. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi mezunudur.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'da katılan  NURLAN SULAIMANOV , Egemendik Türkiye Mezunları Derneği ile JIA (Kırgızistan Genç İşadamları Derneği) tarafından düzenlenen etkinliklere düzenli olarak katılmakta ve katkı vermektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan RUSLAN AKMATBEK (solda) JIA -Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri olarak, sık sık farklı konulardaki toplantı ve çalıştaylara ev sahipliği yapmakta ve farklı ülkeleden gelen işadamı heyetleri için çeşitli iş görüşmeleri düzenlemektedir.

JIA tarafından yürütülen farklı projeler  hakkında bilgi almak için web sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.