alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ÖMER MACUN (ortada)  Prizren Esnaf Derneği adına Antalyalı girişimcilere ev sahipliği yaptı.

Antalya İşadamları Derneği Başkanı MURAT TERLEMEZ (solda) kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini sundu. 

alt

Prizren Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ÖMER MACUN  (soldan 6.) gıda ve temizlik ürünleri üretimi ve ticareti yapan aile şirketinde üst düzey yönetcidir. 

ANTIAD (Antalya İşadmaları Derneği) heyetinin 20-23 Mayıs 2015  tarihlerinde Kosva'nın başkenti Priştine ve Türk şhri Prizren'i kapsayan  yatırım ortamını ve işbirliği fırsatlarını yerinde görmek ve değerldnirmek üzere  gerçekleştiridği çalışma ziyaretine yaklaşık 20 işadamı katılmıştır.

Esnaf Derneği tarafından yürütülen Mesleki Ara Eğitim projesi çerçevesinde hotel ve gastronomi sektörlerinde staj yapmak isteyen Kosovalı gençler için, Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da gerekli ortamın sağlanması ve dernekler arası işbirliğinin daha üst seviyeye taşınması için işbirliği yapılması konusunda 22 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleşen toplantıda mutabakata varıldı.

alt

1. TKG üyesi ÖMER MACUN (sağda)  Prizren Esnaf Derneği adına ANTİAD başkanına hediye sundu.

Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) Başkanı Murat Terlemez ve beraberindeki yönetim kurulu ve üyelerden oluşan 20 kişilik bir heyetle ticari iş birliktelikleri oluşturmak amacıyla Kosova’ya giderek işbirliği görüşmelerde bulundu. Antalyalı işadamları olarak Kosova’da yatırım yapmaya karar verdiklerini  açıkladılar. 

ANTİAD'ın Kosova ziyareti  hakkında Akdeniz Bülten adlı intermet gazetesinde yeralan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

 

alt

18. TKG programına Kosova Prizren'den katılan NADİRSHANTİR (ön sırada, soldan 3.) Antalya işadamlaraı derneğinin ziyaretinde hazır bulundu ve konuklarla yakından ilgilendi.

Prizren Esnaf Derneğinin sayfasında yeralan farklı fotoğraflara ve ayrıntılı habere bu linki ziyaret ederek ulaşmek mümkündür.

alt

9. TKG programına Kosova'dan katılan İRFAN FUSHA (solda),  Antalya İşadamları Derneğine  Prizren tablosu armağan etti.