14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 22 Mayıs 2012 Salı günü ANITKABİR'i ziyaret ederek Mustafa Kemal ATATÜRK'e saygılarını sundu.

alt

14. TKG programına Kazakistan'dan katılan RAKHMETULLA  CHETIN  (sol başta) Afganista temsilcileri   MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ (soldan 2.)  ABDUL HAKİM (soldan 3.) ve GULAHMAD GULMOHAMMAD (sağ başta) ile Irak'tan katılan MAHMOOD  SALİHİ  (sağdan 3.) ve Almanya temsilcisi  İBRAHİM ERYILMAZ  (sağdan 2.) Anıtkabir ziyareti sırasında duygulu anlar paylaştı. 

alt

Kazakistan'dan 14. TKG üyesi RAKHMETULLA  CHETIN  çiçeklerlerle yapılmış Türk Bayrağı ile Anıtkabir ziyaretini belgeledi.   

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 20 ülke ve 4 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 45 girişimci katılmıştır. 

alt

Kazakistan'dan RAKHMETULLA  CHETIN (sol başta),  Karadağ'dan MERSUDİN MEDJEDOVIC (soldan 2.), Almanya'dan İBRAHİM ERYILMAZ (soldan 3.), Afganistan'dan ABDUL HAKİM (sağdan 2) ve  Irak'tan NİDHAL N. MUSTAFA (sağ başta) Anıtkabir ziyaretinden duygulu yüklü anılarla döndüler.