17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY  (soldan 2.) 23-24 Ocak 2015 tarihleirnde Ankara'yı ziyaret etti.

17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY,  demir doğrama, su tesisatı, ferforje, çatı-çardak, termosifon imalatı, depo imalatı ve güneş enerjisi, su ısıtma imalatı, Digiturk bayiliği, uydu sistemleri satış ve servisi, reklam, tabela ve anahtar kesimi dallarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ayrıca reklam ajansı ve kafe restoran işletmesi ortağıdır. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimcişer programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY  (solda) uydu sistemleri konusunda birlikte çalıştığı firma ile görüşmek için  Ankara'da bulunduğu sırada dost ve arkadaşlarını da ziyaret etti.

25-26 Ocak 2015 tarihinde İstanbu'da elektronik reklam panoları konusunda birlikte çalıştığı firma ile görüşen MUSLU AKGÜNEY (sağda) arkadaşımıza bu yeni sektörde başarılar dileriz.

Ankara'!da Mülkiyeliler Birliği ziyaretinde ATA'ya saygı duruşu.