alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan  GÜLER SARIHASAN  (GKIOULER SARRICHASAN)   unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yöneticidir.  

alt

Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmekte olan GÜLER SARIHASAN (soldan 3.) Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir. 

alt

16. TKG üyesi GÜLER SARIASAN (solda) , Noel ve Yeni Yıl için hazırladıgı özel kurabiyeleri  Rodos halkı ile paylaştı. Noel şenliklerine katılan, kutlamalara destek veren arkadaşımız ve çalışkan ekibi yılın en yogun günlerinde yoruldular  ama keyifli işler gerçekleştirdiler. İnsanların mutlu hissetmelerine katkıda bulundular.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rodos'tan katılan GÜLER SARIHASAN (solda)  pastanelerinin  adını taşyan formlar giyen basketbol takımına yeni yıl pastası ikram etti.

alt

alt

16. TKg üyesi GÜLER SARIHASAN (önde, ortda)  pastanelerinde çalışan  üretim ve satış ekibi ile başarılı bir dönemi de tamamlamanın multuluğunu paylaştı.