alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI (sağda) , Nobel İlaç Grubunun Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulunan Nobel Pharsanoat ilaç üretim merkezini ziyaret ederek, yeni ürün siparişleri hakkında görüşmeler yaptı. 

Ayrıca Özbekistan'da üretim yapan The Remedy Grup  yöneticileri ile  görüşerek, Afganistan piyasası için şırınga ve eldiven  temini konusunda anlaşan AHMAD ARSALAN KARIMI, Remedy Grubun Afganistan temsilcisi olmak için gerekli başvuruları tamamlamış ve görüşmeleri olumlu bir aşamaya ulaşmıştır.  

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'ın başkenti Kabil'den katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI (sağda), ilaç, tıbbi malzeme, medikal ve kozmetik  ürünler ithalatı yapan şirket sahibidir. Afganistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.  

Nobel ve Nova Pharma  şirketlerinin Afganistan temsilcisi olan AHMAD ARSALAN KARIMI, 40 çeşit ilacın dağıtımını  Afganistan genelindeki  10 ayrı merkezden  yapmaktadır. 

alt

Programdan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan 11. TKG üyesi Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI,Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI'nin Özbekistan ziyaretine ait fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.