alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU yeni iş olanaklarını araştırmak ve yatırım ortamını incelemek üzere Bosna Hersek'i ziyaret etti.

Türkiye dahil pek çok islam ülkesinin kurucu ve ortak olduğu İslam Kalkınma Bankası  gelişmekte olan islam ülkelerinde yatırım ortaklığı şirketleri kurmaktadır. İslam Kalkınma Bankası benzer bir kurumu KKTC'de kurmak üzere ön hazırlıklara başlamış bulunmakta ve 6. TKG grubu üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU'da  KKTC'de kurulacak bu yatırım ortalığı şirketinin kurucuları arasında yer almayı planlmaktadır.

alt

6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU  bir grup işadamı ile birlikte, İslam Kalkınma Bankası tarafından  Bosna Hersek'de kurulan Yatrıım Ortaklığı Şirketinin kuruluşunu, yapısını ve işleyişini  incelemek ve ne tür projeler geliştirdklerini öğrenmek üzere Bosna Hersek'e bir çalışma ziyareti düzenlediler.

İslam Kalkınma Bankası öncülüğünde kurulmuş olan Bosna Hersek yatrım ortaklığı şirketi,  halen Marriot Oteli, üst gelir grubuna  yönelik çok katlı konut projeleri ve hastane, spor tesisleri de  olan bir villa projesi  vb büyük projeleri yürütmektedir.

Türkiye'den ve Arap ülkelerinden  bir grup işadamı ile birlikte bu  inceleme gezisine katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, İslam Kalkınma Bankası öncülüğünde kısa sürede çok büyük işler başarılmış olduğunu yakından görme ve değerlendirme olanağı bulmuş oldu.

KKTC'de kurulacak olan  yeni şirketin de  başarılı olması için araştırma ve incelemelere önem verilmesi gerektiğine inanan TKG grup sözcüsüs RAMAZAN GÜNDOĞDU  arkadaşımıza  yeni girişimlerinde başarılar diiyoruz.

alt

6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU Saray Bosna'da bulunduğu sırada, Osmanlı döneminden kalan camileri, hanları  ve ortak kültürel değerleri yakından görmek için tarihi mekanları ziyaret etti.  

6. TKG programı katılımcısı ve TKG genel sözcüsü RAMAZAN GÜNDOĞDU'nun Bosna Hersek ziyaretinin fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmekedir.

KKTC'ye döndükten sonra da görüşmelere ve araştırmalara devame den RAMAZAN GÜNDOĞDU  projenin finansmanı için bankacılarla yakın işbirliği çalışmalarına başladı.

TKG Aileisnin çalışan Kaptanına başarılar diliyoruz.