alt

6. TKG programına Afganistan'dan katılan MUHİBULLAH VAHAB  Fransız Total şirketinin Elf Madeni Yağlar ürünlerinin Afganistan pazarında  genel temsilcisi oldu.  

Elf ürünleri satış merkezi ve showroom açılış törenine başta Fransız Büyükelçisi olmak üzere çok sayıda  önemli konuk ve basın mensubu katıldı.

alt

Kefayat Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 6. TKG üyesi MUHİB VAHAB (sağ başta) Fransa'nın Afganistan  Büyükelçisine  Elf temsilciliğinin açılış töreninde iki ülkenin bayraklarınin işlendiği el dokuması Afgan halısı hediye etti. 

Açılış törenine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan MUHİB VAHAB'ın sahibi olduğu Kefyaat Co Ltd ile ilgil detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan  MUHİBULLAH VAHAB  enerji, inşaat, beyaz eşya, otelcilik ve taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Kefayat Grubun sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Türkiye  Afganistan İş Konseyi üyesidir.

MUHİBULLAH VAHAB'ın facebook sayfasını ziyaret ederek farklı sektörlerdeki faaliyetleri ve başarısına tanık olmakmümkündür. 

alt

Total  Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketidir. Dünya genelindeki "süper büyük" 6 petrol şirketinden biridir. Şirketin merkezi Paris yakınlarındaki Tour Total adlı binada bulunmaktadır. Petrol ve gaz arama ve üretimi, doğal gaz ve LNG ticareti ve taşımacılığı, petrol arıtma ve kimyasallar alanında çalışmaktadır. 2000 yılında Elf şirketini de bünyesine katarak madeni yağ piyasasında önemli bir yere sahip olmuştur.

alt

6.TKG Programı katılımcısı MUHİBULLAH VAHAB,  Elf mağazasını açılışına katılan konuklarıyla yakından ilgilendi ve hazırlanan açık büfede  zengin ikramlarda bulundu.

Kefayet Şirketler Grubunun sayfasını ziyaret ederek farklı fotoğraflara ulaşmak mümkündür.

alt

Kısa bir, süre önce süpermarket ile perakene de sektörüne de giren değerli arkadaşımız MUHİBULLAH VAHAB'I  tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.