21 Haziran 2013 Cumartesi günü Nürnberg'de düzenlenen  Yaz Festivalinde (Nürnberg Türk Gününde) sahneye çıkan Türk ve Alman müzikçilerden oluşan  Quentensprung Orkestrası dinleyiciler tarafından çok beğenildi.

alt

17. TKG üyesi CEYLAN AYTUGAN (sol başta) Nurunberg Türk Günü Yaz Şenliğinde QUENTENSPRUNG müzik grubu ile dinleycilere müzik ziyafeti sundu.

Türk ve Almanlardan oluşan Quentensprung Orkestrasının kurucu  üyesi olan CEYLAN AYTUGAN grubun gitarisi olarak görev yapmaktadır.

alt

17. TKG Üyesi CEYLAN AYTUGAN ( sol başta) ve arkadaşları  müzik çalışmalarını oniki yıldır başarıyla sürdürmektedir.   

Alman Yaz Festivali konusunda Haberler Com  İnternet Gazetesinde yayınlanmakta olan görüntülü habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

17. TKG grubu katılımcılarından CEYLAN AYTUGAN ve arkadaşları  Erdal Çeç, Ralf Gebhard, Volker Otto ve Hans Götz 2002 yılında Nürnberg kentinde Quantensprung müzik grubunu kurdular. Kaliteli müzikleri ile Anadolu Rock’dan,Türk Ezgilerine ve Blues Müziğine  kadar varan repertuarları ile müzik severlerin gönlünde taht kuran grup, ilk yıllarda yaptıkları “Döner” ve “Bahşiş” adlı parçaları ile dinleyicileri beğenisini kazandılar. 

QUANTENSPRUNG Müzik Grubunun özgün paraçalarını dinlemek için Grubun facebook sayfasına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

CEYLAN AYTUGAN ve QUANTENSPRUNG grubunun  konser  kayıtların YOUTUBE adresinde yayınlanmaktadır. Güzel müzik için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.

Kısa sürede ünlenen QUANTENSPRUNG müzik grubuna  kısa adı TİAD olan Avrupa Metropol Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği 15 Aralık 2013 Pazar günü düzenlenen törenle  ödül verdi.  

alt

17. TKG üyesi CEYLAN AYTUGAN (sağdan 2.)  ödül töreninde birlikte müzik yaptığı grup arkadaşları ile birlikte. Quantensprung’a ödüllerini Başkonsolos ASİP KAYA (sağdan 3.) ve TİAD Başkanı ve 13. TKG grubunun katılımcısı  EMRE HIZLI ( sağ başta) verdi. 

Haber Bayern İnternet Gazetesinde 15 Aralık 2013 Pazar günü  yayınlanmış olan görüntülü haberin detaylarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Haberler Com İnternet Gazetesinde yayınlanan ödül töreni haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret  edilmesi gerekmektedir.

alt

17. TKG üyesi CEYLAN AYTUGAN (solda) ve müzik grubu QUANTENSPRUNG  7 Haziran 2014 Cumartesi günü düzenlenen Berlin Kültür Festivalinde yaptıkları müzik ve çaldıkları şarkılar ile Türk ve Alman dinleyicilerden tam not aldı.  

alt

Almanya'da Nurnberg kentinde yaşayan CEYLAN AYTUGAN, Almanya’da ve Türkiye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Strabag AG ve Ed Zublin AG şirketlerini iştiraki olan  Demirtürk şirketinin genel müdürü olarak görev yapaktadır. Türk Alman Ticaret Odası ve TİAD üyesidir. 

Profesyonel işinin yanısıra uzun süredir müzikle ilgilenen ve  Türk ve Alman müzisyenler oluşan bir müzik grubu kurarak, Türk ve Alman dinleyicilerin beğenisini kazanan sevgili arkadaşımızı "toplumlar arası diyaloga yapmış olduğu çok önemli katkı nedeniyle" özel olarak kutluyor ve başarılar diiyoruz.