alt

3. TKG programı katılımcısı RESUL GASANOV  (sağda)  tarımsal ürünler ticareti  ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 3. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan Gürcistan heyeti 13  Mart 2006 Pazartesi günü Eskişehir Sanayi Odasını ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesini  ziyaret  etti.

Gürcistan heyetini Eskişehir Sanayi OdasındaYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı EERUĞRUL TEZGÖREN  ve Genel Sekreter  YUNUS EMRE HEPER basın eşliğinde karşılamış, açılış toplantısından sonra davet edilen firmalarla ikili görüşmeler yapılmıştır. 

Toplantıların ardından Oda lokantasında bir öğle yemeği verilmiştir. Öğleden sonra  Yönetim Kurulu Başkanının, Başkan Yardımcısının ve TO Yönetim Kurulu Başkanının fabrikalarına ziyaret  düzenlenmiştir. Ayrıca heyet başkanına bir pipo armağan edilmiş ve heyet üyelerine tanıtım seti verilmiştir.

Eskişehir Sanayi Odası'nın  ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş göüşmelerine katılım yüksek oldu. Eskişehirli sanayiciler Gürcistan'dan gelen Azeri kökenli girişimcilerle yakından ilgilendi.

Toplantını ardından Eskişehir Sanayi Odası yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen öğle yemeğinde işbirliği fıratları değerlendirildi.

alt

3. TKG programı katılımcısı AYAZ BAYRAMOV  (sağdan 2.) elektrikli ev aletleri ve elektronik aletlerin Mernauli bölgedindeki en önemli dağıtımcısıdır. 

Eskişehir Sanayi Odası salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine katılan üretici firmalar  13. TKG heyeti üyelerine ürünlerini tanıtmak  ve iş bağlantısı kurmak için çaba gösterdiler.