alt

14. TKG Programına Almanya'da katılan AYHAN ŞEN, 15-20 Mayıs 2014 tarihlerinde  gerçekleştirdiği Özbekistan ziyaretinden çok memnun kaldı ve olumlu izlenimler edindi.

Almanya'dan Semerşah şirketini organziasyonuNa katılarak, arkadaşları ile birikte 15-20 Mayıs 2014 tarihlerinde Özbekistan'ı ziyaret eden AYHAN ŞEN, Özbekistan'ın başkenti Tashkent'te dönem arkadaşı  HAMİD SULTONOV ile buluşarak, hasret gdierdi.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına ait  anılarını yeniden  canlandıran dönem arkadaşları iki yıl aradan sonra buluşmanın mutlulugunu yaşadı. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan AYHAN ŞEN,   dernek üyesi arkadaşları ile birlikte   Özbekistan'ı ziyaret etti.

15. Mayıs 2014 Perşembe günü Tashkent'e ulaşan grup, Grand Mir Otelinde konakladı ve  tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etti.

17 mayıs 2014 Cumartesi günü tarihi Samarkand şehrine ulaşan AYHAN ŞEN ve arkadaşları President otelde konakladı. Tarihi binalaro, camileri ve türbeleri ziyaret eden grup üyeleri tarihi Buhara şehrini de ziyaret ederek programlarını tamamladı. Buhara2a çrşıyı gezen v4e esnafla sohbet eden AYHAN İEKN özbekistan halkı ile kaynaşmaktan çok memnun oldu.

Almanya'da FRANKFURT  kentinden yaşayan 14. TKG üyesi AYHAN ŞEN,  inşaat firması sahibidir. Aynı zamanda market işletmeciliği yapmaktadır. TÜMSİAD Frankfurt temsilcisidir.

alt

14. TKG Üyesi AYHAN ŞEN'in Özbekistan gezisi izlenimelrini yansıtan  güzel ve ilginç   fotograflara ulaşmak için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.