4. TKG Programı Heyet Başkanı Şarık Cibo  Arnavutluk'ta  Fabrika Ziyareti Yaptı

alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ve programda heyet başkanlığı görevini üstelenen  ŞARIK CİBO (sağ başta)  eşi ve iş arkadaşları ile birlikte Arnavutluk'a bir çalışma ziyareti düzenledi.

4. TKG heyet başkanı ŞARIK CİBO Arnavutluk'un  başkenti Tiran ve sahil şehri Dures'i ziyaret etti.  Arnavutlukta Dünyaca ünlü iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin fabrıkası bulunmaktadır. ŞARIK CİBO,  Kosova'da bu şirketin bayisi olarak çalışmaktadır.   PROTEX adlı  şirketi ile Cofra firmasının Kosova temsilcisi olarak çalışmakatdır.  

alt

Cofra şirketinin üretim tesislerini ziyaret eden ve yeni dönem için siparişte bulunan 4. TKG grubu heyet başkanı  ŞARIK CİBO (sağdan 2.) bu vesile ile kısa bir tatil yama fırsatını da değerlendirdi.

ŞARIK CİBO, iş elbiseleri yanı sıra,   inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçpan,dış fasadalar illeri de yapmaktadır. 

4. TKG programına Kosva'dan katılan ŞARIK CİBO'nun sayfasına ulaşabilmek için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmekedir.