17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan Moustafa Siech (Mustafa Şiyeh)    Yerel Seçimlerde belediye Başkan Yardımcılığı İçin Aday Oldu

17. TKG grubunu değerli üyesi MUSTAFA ŞİYEH arkadaşımızın seçim bildirisini bilginize sunuyoruz:

"Sevgili Rodos toplumuna, dost ve arkadaşlarıma duyuruDeğerli arkadaşlar, diyer partilerden Rodos da bulunan Müslümanların oylarını dağıtmak için bazı vatandaşlarımızı kullanıp ve kandırıp partilerıin listelerine üye olarak kaydediyorlar, amaçları  bizlerin başarılı bir olmamızı engellemek. Bu hareket topluma senelerce olan bir oyun ve haksızlıktırdır dikkat edelim bu tuzağa hiç birimiz düşmeyelim.

Hepimiz 18 Mayıs Pazar günü oyumuzu yalnız ve yalnız sizi cesurca temsil edicek bir kişi için kullananalım.

18 Mayıs 2014 Rodos belediye seçimleri için,önde avukat ve parti başkanı Strato Kariki ile adaylığımı Rodos toplumuna bildiriyorum. Desteğiniz hepimiz için olumlu olacaktır, teşekür ederim

ΜUSTAFA ŞİYEH Rodos Müslüman Derneğinin kurucusu ve eski Başkanı.

Rodin Orama Partisi"

17. TKG grubunun üyesi değerli arkadaşımız MUSTAFA ŞİYEH' e seçim çalışmalarında başarılar dileriz.

Seçim kampanyasına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için MUSTAFA ŞİYEH'in sayfasını ziyaret etmeniz önerilmektedir.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunansitan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan IMPRAIM IMPRAIMKO 'da  (sağda) 18 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis üyeliği görevi için aday oldu.

Yunanistan Batı Trakya'daki Mustafcova Belediyesi seçimlerinde  Belediye Meclis üyeliği için aday olan 15. TKG programı katılımcısı   IMPRAIM IMPRAIMKO  seçim kampanyasına hız verdi.

15. TKG Üyesi İBRAHİM İBRAİMKO  (ortada) seçim çalışmalarında hemşerilerinin desteği ile başarılı olacağına inanmaktadır.

Mustafçova Belediyesi Başkan adayı - Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza ve aza adayları, 30 Nisan 2014 Çarşamba günü İskeçe Türk Birliği'ni ziyaret etti. Misafirler, İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ramadan Nizam ve Yöneticileri tarafından karşılandı.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının değerli katılımcısı İBRAHİM İBRAİMKO (soldan 2.) arkadaşımıza seçim çalışmalarında başarılar diLiyoruz.

Seçim çalışmalarını farklı görüntülerine ulaşmak için İBRAHİ İBRAİMKO'nun sayfasının ziyaret  edilmesi gerekmektedir.