Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ, bir süredir Trabzon'da bulunan Avrasya Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari ilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

Osman SİRKECİ,  Artvin'de düzenlenen Bilim Şenliği'ne "Girişimciliğin Önemi" konusunda  konuşma yapmak üzere davet edilmiştir.

alt

13. TKG Üyesi Osman SİRKECİ (sağdan 2.) konferansa öğrencilerin gösterdiği ilgiden memenun oldu.

4 Nisan 2014 tarihinde Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe ilin ve bölgenin idari amirleri okul müdürleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte konuşan Osman Sirkeci,  yaptığı konuşmada  "Artvin, konu eğitim olduğunda hep lider rol oynamıştır. Sizler zor ama güzel coğrafyanın mükemmel insanlarısınız. Bu coğrafya size çalışmayı başarmayı öğretti" diyerek söze başlamış ve girişimciliğin önemini örneklerle anlatmış ve bu konuda dünyadaki so gelişmeler ve yeni trendler hakkında bilgi vermiştir. 

alt

Artvin İl Mili Eğitim Müdürlüğünün web sayfasında yayınlanmakta olan Bilim Şenliği haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

İhlas Haber Ajansının web sayfasındaki detaylara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

MEB Haberler Sitesinde yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Haber  Eskalen internet sitesinde yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Aynı konuda haber yapan Beyaz Gazete internet sitesinin linkine ulaşmak için lütfen tıklayınız.