6. TKG Programına KKTC'den Katılmış Olan Ramazan Gündoğdu 17. TKG heyetine Ankara'da  Eşlik Etti

alt

6. TKG programı üyesi Ramazan GÜNDOĞDU (ön sıra sağdan 4.)  17. TKG heyeti başkanı Recep YILDIZ  (sağdan 5.)  Yurtdışı Vatandaşlar Daire Başkanı Murat GÜRBÜZ  ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Doç. Dr. Kudret BÜLBÜL  ile YTB ziyaretinde tanışma ve görüşme fırsa buldu.

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlen17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının Ankara bölümünde heyetin özel bir ziyaretçisi vardı. 6. TKG Programına KKTC'den Katılmış Olan Ramazan Gündoğdu 17. TKG heyetine Ankara'da bir gün süreyle eşli etti.

alt

6. TKG Programı katılımcısı Ramazan GÜNDOĞDU (ortada)  17. TKG Heyet başkanı Recep YILDIZ (solda) ile  programın  değerlendirmesini yaptı.

6. TKG Programına KKTC'den katılan Ramazan GÜNDOĞDU6 Mart 2014 Perşembe sabahı konuk heyete sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 17. TKG heyetini konakladıkları Kent Otel'de ziyaret eden Ramazan GÜNDOĞDU,  kahvaltı salonunda tanıştığı 17. TKG üyelerine  gün boyu eşlik etiti.

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının  aktif bir katılımcısı olan Ramzan GÜNDOĞDU, KKTC'de Gazi Mağusa'da tersane işletmektedir. Girne'de bulunan   DELTA Marina'nın da sahibidir. 

2009 ve 2011  yıllarında gerçekleşen DTİK  Dünya Türk Girişimciler Kurultaylarına, TOBB'un 60. Yıl etkinliklerine aktif katılım sağlayan Ramazan GÜNDOĞDU, 6. programdan itibaren, gerçekleşen Türkçe Konuşan Girişimciler Programlarının hemen hemen  tamamına bir gün süreyle iştirak etmiş ve yeni katılımcılarla Türkçe Konuşan Girişimciler Programı konusundaki izlenimlerini ve düşüncelerini paylaşmıştır.

alt

RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda) Tacikistan temsicisi  ABDUSAMAD KHAMIDOV  (ortada) ve  Almanya'dan  RECEP YILDIZ  (sağda) heyet otobüsünde. 

alt

Ramazan GÜNDOĞDU (ilk sırada, sol başta) heyet  üyeleri ile birlikte Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü ziyaretine katıldı. Konuk girişimcilerin ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticarette karşılaştıkları engelleri Bakanlık yetkililerine ilettikleri görüşmeleri ilgiyle takip etti.  

alt

RAMAZAN GÜNDOĞDU, Ekonomi Bakanlığı sunumunda (soldan 2.) 17. dönem üyeleri ile birlikte Anlaşmalar Genel Müdürlüğünün açıklamalarını dinledi.

alt

RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda)  Yunanisitan-Rodos temsilcisi MUSTAFA ŞEYH (sağda) ile Ekonomi Bakanlığı ziyareti sırasında Ege ve Akdeniz'deki  turizm potansiyeli ve Adaların turizm hareketliliği konularında sohbet etti.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar  Başkanlığı ziyaretinde de 17. TKG grubuna eşlik eden RAMAZAN GÜNDOĞDU;  toplantı sırada yaptığı değerlendirme konuşmasında; TKG programı konusundaki izlenimlerini YTB yetkilileri ve konuk girişimcilerle paylaştı. 

alt

RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda)  17. TKG grubu heyet başkanı RECEP YILDIZ'a (sağda) Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul programlarında başarılar diledi.  

17. TKG heyetinin YAPI DEKOR Fuarı ziyaretinde de yeni arkadaşlarıyla birlikte olmayı tercih eden Ramazan GÜNDOĞDU, fuar ziyaretinin ardından Bursa'ya seyahat edecek olan konuk girişimcileri havalanına uğurlamıştır. 

alt

RAMAZAN GÜNDOĞDU'ya (ortada) TKG programarına ve TKG heyetlerine gösterdiği özel ilgi ve sürekli devam eden desteği nedeniyle teşekkür ederiz.