alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları ANITKABİR avlusunda  TKG aile fotoğrafında buluştu.

alt

17. TKG Programı katılımcıları ANITKABİR ziyaretinde duygulu anlar yaşadı.

alt

Afganistan (solda)  Kazakistan (ortada) ve Almanya  (sağda) temsilcileri Ata'nu huzuruna birlikte yürüdü.

alt

Moldova'dan VASILI  CHIOROGLO (sol başta), Türkmenistan'dan    MAKSAT SOLTANMYRADOV (soldan 5.) grup arkadaşları ile birlikte Anıtkabir ziyareti hatıra fotoğrafında buluştu.

.alt 

Yunanistan-Batı Trakya'dan, Rodos Adasından ve KKTC'den gelen konuklar ATATÜRK'ün huzurunda.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında ülkemizde bulunan konuklar, 4 Mart 2014 Salı günü, "Türkçe Konuşan Girişimciler" yazısı taşıyan çelenk ile Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

Bulgaristan'dan FAHRİ İDRİZ Atatatürk'ün Mazolesine 18. TKG grubu adına çiçek koydu.

Resmi tören kaspamında programın ilk haftasına Bulgaristan'dan katılan Fahri İDRİZ , Anıtkabit Müzesinin giriş holünde Anıtkabir Şeref Defterini imzaladı.

alt

Heyet adına  17. TKG Grubunın ortak duygu ve düşüncelerini Şeref Defteri'ne  yazarken, katılımcıların geldikleri ülkelerin isimlerini de  harf sırasına göre  yazının sonuna ekledi.

Resmi törenin ardından Anıtkabir Komutanı 17. TKG grubunu  kabul salonuna davet ederek, konuklarla tanıştı ve ülkeleri ile ilgili bilgi aldı.  

Anıtkabir Komutanlığı tarafından tüm üyeler için hazırlananan ıslak imzalı Ziyaretçi Belgesi konuk girişimcileri çok memnun etti. Bu programın en alamlı hediyelerinden birini almış olduklarını belirten konuklar Anıtkabir Komutanına teşekkürlerini ülkelerinden getirdikleri yerel özellik taşıyan hediyeler sunarak, ifade ettiler.

alt

17. TKG grubunun kadın üyeleri ANITKABİR'de olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler.

alt

Irak ve  Kazakistan temsilcileri çiçeklerle yapılmış Türkiye Haritası önüde hatıra fotoğrafı için biraraya geldi

Resmi törenin ardından, konuklar Anıtkabir Müzesini gezerek, görevlilerden bilgi aldı. Müze mağazasındaki hatıra eşyalara yogun ilgi gösteren konuklar, ülkelerine götürmek üzere rozet, kitap, belgesel içerikli DVD vb çeşitli hediyelik eşyalar satın aldılar.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti ANITKABİR'in  ünlü Bayrak noktasında grup fotoğrafı çektirmek için buluştu. 

17. TKG programına katılankonuk girişimciler ATA'nın huzurunda olmanın memnuniyetini paylaştılar.