alt

Tacikistan temsilcileri  Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB yönetim Kurulu Üyesi  FAİK YAVUZ'a  yöresel kaftan  ve başlık armağan etti.

alt

Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemizde bulunan 44 girişimci 5 Mart 2014 Çarşamba günü Ankara Ticaret Borsası’ nı (ATB)  ziyaret etti.

alt

23 ülke ve 2 özerk bölgeden gelen  ve çeşitli sektörlerde iş yapan girişimcileri kabul eden Ankara Ticaret Borsası  Başkanı FAİK YAVUZ,  “Türkçe Konuşan Girişimciler Programı ile ticari ilişkilerimizi geliştirmeyi ve kültürel bağlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri Ankara Ticaret Borsası yöneticileri tarafındna verilen bilgileri ilgiyle dinlediler ve ülker arasında işbirliği yapabilmenin, ortak projeler geliştirmenin  koşulları konusunda sorular yönelttiler. 

Ankara Ticaret Borsası'nın yayaın organı olan Borsavizyon Dergisi'nin 103. sayısında 12.-14. sayfalar arsında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına Afganistan'da katı lan MOHD MUSTAFA ELMİ (sağda) ve SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH (solda), Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVUZ'a Afgan halısı hediye ettiler. 

alt

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATB Başkanı FAİK YAVUZ konuklarla tek tek tanıştı ve faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi aldı.

Ankara Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan 17. TKG heyetinin ziyaret haberine ve farklı  fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Özbekistan temsilcileri  BAHTİYOR KHAİTOV (sol başta),  ULUGBEK HOLMATOV (sağ başta) ve  ALİSHER AZİMOV (sağdan 2.)  Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVUZ ile tanışmaktan memnun oldular.

Aynı dili konuşan girişimcilerin, çok daha başarılı olacaklarına dikkat çeken ATB Başkanı Yavuz sözlerini şöyle sürdürdü:

Öncelikle hepinize, Evinize Türkiye’ye hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum". İşadamları olarak dünyanın dört bir tarafından iş yaptıklarına dikkat çeken Yavuz “ iş yapmak için gittiğimiz ülkelerde dilimizi bilen, daha rahat anlaşabileceğimiz insanlara ihtiyaç duyuyoruz” diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Bildiğim kadarıyla birçoğunuz ülkemizde eğitim aldınız ve Türkiye’yi yakından tanıyorsunuz. Ancak şunu bilmenizi isterim ki, Türkiye her geçen yıl biraz daha gelişti ve büyüdü. Bugün geldiğiniz Türkiye dünden çok farklıdır. Bunu gezi kapsamında ziyaret edeceğiniz illerimizde de göreceksiniz. Görüyorum ki,heyetinizin büyük bir kısmınız genç girişimcilerden oluşuyor bu da bizi çok  memnun eden bir diğer özellik. Bu genç girişimci ruhu ile ülkelerinizde 

çok büyük işler başaracağınıza inanıyoruz”.

alt

Almanya temsilcileri Ankara ticaret Borsası Başkanına heyet üyelerine göstermiş olduğu samimi ilgi nedeniyle teşekkür etti.

17. TKG programı katılımcılarının Ankara Ticaret Borsasını ziyareti ATB'nin web sayfasında da haber olarak yayınlanmaktadır. 

alt

17. TKG heyeti, Ankara Ticaret Borsası'nın yeni binasında düzenlenen  tanışma toplantısının ardından, ATB Et Kombine Tesisi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Ankara Ticaret Borsası Et Kombine Tesisleri ziyareti öncesinde hijyen önlemleri uygulaması TKG üyelerine neşeli anlar yaşattı.

alt

17. TKG Programı katılımcıları Ankara Ticaret Borsası Et Kombine tesisindeki temizikten ve işlem düzeninden çok etkilendi.

Ankara Ticaret Borsası yönetimi, 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş göüşmelerine ATB üyelerini de davet etmiş ve bu amaçla bir duyuru yayınlamıştır. Davet metubu ve duyuru metinlerine bu linklerden  ulaşmak mümkündür.