17. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARINI TOBB SAYMAN ÜYESİ FAİK YAVUZ VERDİ

alt

23 ülke ve 2 Özerk Bölgeden 44 girişimcinin katıldığı 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı, 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul’da gerçekleştirildi.​  Konuk girişimcilere Katılım Sertifikaları, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi FAİK YAVUZ  tarafından   5 Mart 2014 Çarşamba günü Ankara Ticaret Borsası’nda düzenlenen törenle verildi.

TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi FAİK YAVUZ tarafından kabul edilen heyet üyeleri, ülkelerinden getirdikleri yerel özellikler taşıyan hediyeleri FAİK YAVUZ'a takdim ettiler.

alt

17. TKG programında Tacikistan'ı temsil eden ABDUSAMAD KHAMIDOV (sol başta) + HOKIMDJON JABOROV (soldan 2.) ve FIRDAVS HOJIMURODOV FAiK YAVUZ'a 50 yıllık antika bir kafta ve başlık hediye ettiler.

alt

Özbekistan temsilcileri BAHTİYOR KHAİTOV (sol başta) + ALİSHER AZİMOV (sağdan) 2. + ULUGBEK HOLMATOV (sağ başta) programa katılım sertifikalarını TOBB Sayman Üyesi FAİK YAVUZ'dan aldı. 

alt

17. TKG programıa KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT (solda) ve MUSLU AKGÜNEY (sağda) TOBB Sayman Üyesi FAİK YAVUZ'a (ortada) ipek böceği kozası ile işlenmş bir tablo sundu. 

Ankara Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan 17. TKG heyetinin ATB  salonunda düzenlenen sertifika töreni  haberine ve farklı  fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

17. TKG Programına Kazakistan'dan katılan SAKEN TIHANOV (sol başta) + LATIPSHA ASSANOV (soldan 2.) + DARKHAN BİTİMSHİNOV (soldan 3.) ve YERMEK ABDİMANAPOV (sağ başta) sertifikalarını FAİK YAVUZ'dan aldılar.

Balkanlar, Doğu Avrupa, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya ülkelerinde, Almanya ve Rusya’dan gelen katılımcılar bulundukları ülkelerde başta ticaret olmak üzere çeşitli iş kollarında faaliyet gösteriyorlar. Konukları ilgilendikleri sektörleri inşaat ve müteahhitlik hizmetleri, inşaat ve tesisat malzemeleri ve inşaat makineleri, gıda ve gıda makineleri, mobilya ve mobilya makineleri, ambalaj, otomotiv yan sanayi, güneş enerjisi, ısıtma sistemleri, iklimlendirme sistemleri, elektrik projeleri ve tesisatı, taşımacılık ve lojistik hizmetleri, sigorta, kargo hizmetleri, temizlik ürünleri, turizm işletmeciliği, otel ve restoran işletmeleri, yatırım projeleri ve hukuk, finansman ve danışmanlık hizmetleri olarak özetlemek mümkündür.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan Sertifika Töreni haberinin detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamanız önerilmektedir.