9. TÜRKÇE KONUŞA NGİRİMCİLER PROGRAMI ÜYELERİ İÇİN  BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI  ZENGİN İÇERİKLİ BİR PROGRAM DÜZENLEDİ

9.TKG heyeti  22 Ekim 2008 Çarşamba günü Eskişehir ziyaretinin ardından grup otobüsüs ile  Bilecik'e  geçmiş ve burada Bilecik Ticaret ve Sanayi odası'nın ev sahipliğinde  zengin bir programla ağırlanmıştır.

Konuk heyetin 22 Ekim 2008 Çarşamba günü  Bilecik Ticaret Odası ziyareti sırasında,  Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet  ÖZÜNLÜ ve oda yönetim kurulu üyeleri hazır bulunmuştur.  

Oda’da Bilecik'te üretim yapan şirketlerin yetkilileri  ile tanışma programı düzenlenmiştir.  Katılımcılar  kendi ilgi alanlarında üretim yapan  işadamları ile bu toplantıda görüşmüş ve üretimi yerinde görmek amacıyla, kendi sektöründeki  fabrikaları görmek içni firmaları davetini kabul ederek, fabrikaları ziyaret etmiştir.

alt

Irak'dan İBRAHİM ARAFAT  (sol başta) ve  HALİT MAYAS (sağdan 3.)  Almanya temsilcisi İSMAİL HAKKI YILDIZ  (sağdan 2.) Bilecik TSO Başkanı AHMET ÖZÜNLÜ (sağ başta) tarafından yapılan tanıtımı ilgiyle  dinledi. 

Azerbaycan temsilcisi PARVİZ BAKHSHALİYEV  Bilecik TSO Başkanına armağan sundu.

Oda Başkanı Ahmet ÖZÜNLÜ’nün refakatine  Bilecik Valisi Musa ÇOLAK ve Bilecik Belediye Başkanı  Selim YAĞCI ziyaret edilmiştir.

Vali Musa ÇOLAK heyetin  öğle yemeğine de iştirak etmiştir. Öğle yemeği  Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu üyesinin lokantasında Oda tarafından verilmiştir.  

Yemekten sonra tüm heyet üyeleri Oda’nın hazırladığı program çerçevesinde,  Bilecik Organzie sanayi Bölgesinde bulunan porselen, seramik ve mermer fabrikalarını ziyaret etmiştir.

alt

Heyet üyeleri Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına ülkelerine özgü bazı armağanlar vermişlerdir.  Konuklara  Oda Başkanı, ve  ziyaret edilen fabrikalarda Şeyh EDEBALI’nin görüşlerinin veya Osmanlı armasının  resmedildiği  çeşitli  seramik ve tahta  panolar  hediye edilmiştir.

Bilecik TSO Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreteri  heyet otobüsü ile birlikte geç saatlerde Sakarya’ya kadar gelmişler ve Adapazarı Ticaret Borsası’nın verdiği akşam yemeğine katılmışlardır.