9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR İÇİN  İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ SOSYAL PROGRAMLAR DÜZENLENDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar için  İstanbul'da 25 Ekim 2008 Cumartesi   ve 26 Ekim 2008 Pazar günleri rehber eşliğinde  şehir gezileri düzenlenmiştir.

Gezi programı kapsamında konuklar için İstanbul Boğazında  3 saatlik bir tekne  gezisi bulunması  heyet üyeleri tarafındna memnuniyetle karşılanmıştır.

alt

9. TKG  üyeleri, İstanbul Boğazında düzenlenen  tekne turunda İstanbul Kız Lisesi Mezunları Derneği üyelerini konuk ettiler.

alt

9. TKG programına Almanya'dan  katıla EFENDİ AYGÜN istanbul Boğazaındaki tekne gezisi sırasında grup arkadaşları için  şarkı ve türkülerden oluşan bir konser vermiştir.  Ayrıca okuduğu güzel şiirler ile yağmur altındaki tekne gezisini  unutulmaz kılmıştır. 

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı, Pera Müzesi ve Miniatürk Parkının rehber eşliğinde ziyaret etmeleri sağlanmıştır.

Aşırı yağmur ve 26 Ekim 2008 tarihinde yapılan Avrasya koşusu nedeniyle Sultanahmet turu yapılamamıştır.

alt

9. TKG heyeti üyeleri İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı ziyaretinden çok memnun kaldı.

İstanbul’da akşam saatlerinde alışveriş merkezlerinin ziyaret edilmesi sağlanarak alışveriş  istekleri yerine getirilmiştir.