İZMİR TİCARET BORSASI 16. TKG HEYETİNİ  KONUK ETTİ

29 Kazım 2012 Perşembe  akşamı  İzmir TB ev sahipliğinde  Kordon2da bulunan Körfez Lokantasında düzenlenen  akşam yemeği çok neşeli geçti ve renkli görüntüler yaşandı.

İzmir Ticaret Borsası yöneticilerinin de hazır bulunduğu akşam yemeğine ilerleyen saatlerde  davet edilen müzisyenler coşku kattı.

Samimi bir ortamda kısa sürede İzmirli işadamları ile kaynaşan ve birlkte çok eğlenceli vakit geçiren Konuklar, İzmir Ticaret Borsası yöneticilerine düzenledikleri bu eğlenceli  ortam nedeniyle teşekkür  ettiler. 

alt

Almanya'dan heyet başkanı EŞREF CAN TENLİK  izmir Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı PINAR NACAK ile birlikte 16. TKG üyeleri ile yakından ilgilendiler.

alt

16. TKG heyetinin eğlence sorumluları  KKTC temsilcisi FUAD ATEŞ  ve Kosova temsilcisi  BERKANT CURİ izmir Ticaret Borsası yöneticilerinin özel ilgisinin de katkıısyla arkadaşlaraının güzel bir gece geçirmesi için tüm enerjilerini kullandılar. 

alt

İzmir Ticaret Borsası yöneticileri 16. Türkçe Konuşan Girişimcilere aile üyesi yakınlığında davrandı ve gönüllerini kazandı.