10. TÜKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB-ETÜ'YÜ ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzEnelenen 10. Türkçe Konuşa Girşimciler g programına katılan konuklar 26 Mayıs 2010 Çarşamba günü TOBB-Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ederek, üniversite  hakkında  yetkililerdne bilgi aldı. Konuk heyet yelerine üniversiteyi taınıtan bir film izletildi ve sunum yapıldı.  

alt

TOBB-ETÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından 24 Mayıs 2010 Pazartesi günü  Birlik Merkezinde verilen “Genel İşletmecilik İlkeleri” konulu seminer konuklarımız tarafından çok yararlı bulunmuştur.

alt

10. TKG programı heyet başkanı İran'dan  RASOUL BAGHBAN ORANDİ TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesindeki Gala yemeğinden sonra grup içi değerlndirme toplantısını yönetti.

alt

TOBB-ETÜ Dış İlşkiler Müdürü FİSUN TALAY,  25 Mayıs 2010 Salı   akşamı TOBB-ETÜ sosyal tesislerinde düzenlenen Gala Yemeğinin ardından, konuklarla bir toplantı yapmış ve üniversitede uygulanmakta olan Ortak Eğiitm Programı hakkında konuklara bilgi vermiştir.  

10. TKG Grubu  Gala Yemeğinin ardından TOBB-ETÜ salonunda grup içi değerlendirme toplantısı yapıldı.  Yapılan değerlendirme toplantıda konuşan Fisun TALAY;  TOBB -ETÜ öğrencilerinin  konuk girişimcilerin şirketlerinde  3 ay süreyle staj yapmasının  koşullarını anlattı ve konukların sorularını yanıtladı. Bu programın verimli işleyişi  AB üyesi olan ülkelerdeki  firmalarla mümkün olabildiğinden,  özellikle Almanya, Yunanistan, Bulgartistan ve Romanya'dan gelen konuklar proje hakkında detaylı bilgi aldı ve  birlikte çalışabilmenin ön koşullarını oluşturma niyetlerini ifade ettiler.

alt

Türkmenistan'dan DOVLETMYRAT ATABAYEV (solda)  ve BATYR JANİYEV (soldan 2.)  ile Kırgızistan'dan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sağda) TOBB-ETÜ'de yapılan sunumdan sonra sunum yapan uzmana  sorular yöneltti.

alt

Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Bölgesinden  gelen AYRAT KHAYRULLİN değerlendirme toplantısında söz aldı.