16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ İZMİR'DE ATATÜRK  ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 29-30 Kasım 2012 tarihleri arasında İzmir'i ziyaret eden konuk heyet üyeleri Ege Bölgesi Sanayi Odası ev sahipliğinde İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ziyaret ederek, tanışma ve tanıtım toplantılarına katıldı.

29 Kasım 2012 Perşembe günü İzmir Atatürk OSB  yetkilileri tarafından Sosyal Tesislerde öğle yemeginde konuk edilen  heyet üyeleri OSB'de bulunan bazı fabrikaları ziyaret etmiştir. Bu ziyaretlerdne çok memenunmkalan  konuklar etkin işbirlikleri gerçekleştirecekleirni ifade etmiştir.

Atatütürk OSB tarafından yaşama geçirilen ve OSB'e bulunan  tüm firmaların ürünlerinin sergilendiği  Ortak Ürün Sergi Salonunu ziyaret eden Türkçe konuşan girşimciler tüm ürün örneklerini toplu olarak birarada görmekten duydukları memenuniyeti vurguladılar.

alt

Atatürk OSB ziyaretçileri arasında aynı gün Afrika'dan bir ülkenin Büyükelçisi  de bulunmaktaydı. Atatürk OSB yöneticileri ve Afrikalı konuk ile  hatıra fotoğrafında buluştular.