6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRiŞİMCİLER PROGRAMINA  KKTC'DEN KATILAN RAMAZAN GÜNDOĞDU  BAŞARILI İHRACATÇI ÖDÜLÜ ALDI

TOBB 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU,  Gazimağusa'da tersane işletemciliği ve Girne'de yat limanı işletmeciliği yapmaktadır. 

alt

Ramazan GÜNDOĞDU Kıbrıs Türk Ticaret Odasında ve Kıbrıs Türk Sanayi Odasında uzun süre  yönetimlerde göreve almış, Başkan Yardımcısı olarak görev  ve sorumluluk üstlenmiştir.

Ramazan GÜNDOĞDU'un aşağıda bilginize sunduğumuz mektubu 3 Haziran 2010 tarihini taşımaktadır: 

"Saygıdeger Arkadaslar,

Şirketimiz gecen hafta Kuzey Kıbrıs'ta 2009 yılı ihracatta 5 başarılı firmadan bir tanesi seçildi, ödülümüzü KKTC Ekonomi Bakanı Sayın Sunat Atun'un elinden  aldık.

Çok zor bir yıl geçirmiştik. Halada zorluklarımız devam ediyor ama bu ödül bizi manevi olarak çok mutlu etti.

Ben de bunu sizlerle paylaşmak istedim. Darısı tüm  TOBB girişimci grup üyelerinin başına diyorum. Allah sizlere dahada büyük başarılar nasip etsin dileklerimle. Saygılarımla

Ramazan Gündoğdu
Kuzey Kıbrıs 
 not: 2 kisilik fotograftaki KKTC Ekonomi Bakanı  Sunat Atun'dur (Haziran 2010 itibarıyla) "

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan1.)  ödül töreninde hakkettiği onur ve gurru duygularını yaşadı.

alt

6. TKG Programı kaTılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağdan2.)  ödüle layık görülen diğer şirket sahipleri ile birlikte 

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun  aktif  üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU arkadaşımızı kutluyor, başarılarının artarak sürmesini diliyoruz. TKG Programına vermiş olduğu özel destekler nedeniyle de kendisine teşekkür ediyoruz.