KONUK HEYET BURSA'DA İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

TOBB 1. Türkçe Konuşan girşimciler Programı apsamınd Bursa iline gelen konuklar 27 Haziran Pazartesi günü Bursa Tiaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eti.

Bursa TSO Genel Sekreteri Tolga YÜCEL ve yöneticiler tarafından karşılana konuk grrşimciler Bursa Ticaret ve sanayi Odası tanıtıldı, faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Bursa TSO ev sahipliğind eüzenlenen ikili ş göüşmelerinde çok sayıda Bursalı firma temsilcisi ile görüşen konuk girişimciler yararlı iş bağlantıları bulduklarını belirtiler.

Batı Trakya temsilcileri ikili iş görüşmerinden memnun kaldı. Heyet Başkanı Galip GALİP  (soldan 2.) ve  Hasan  Hacı SÜLEYMAN (sol başta) Yunanistan masasında Bursalı girişimcilerle buluştu.

Makedonya'dan Onur Bugariç ikili iş görüşmelerinde mola anında dineleniyor.

Makedonya temsilcisi  ve MATİB Başkanı Kemal NAZIM (sol başta) işadamları ile görüşmelerden memenu  kaldı.

Bursa TSO salonlarında düzenlenen ikili görüşmelerinin ardından Bursa Organize Sanayi Bölgesinde örnek fabrika ziyaretleri yapan konuklar otomobil üreticisi olan Renault üretim tesislerindeki yükek standartlardan çok etkilendiler.