1. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI IRAK HEYETİ GAZİANTEP'TE İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafında düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak'tan katılan 11 kişilik heyet 4- 5 Temmuz 2005 tarihlerinde, Gaziantep Ticaret Odasını ve Gaziantep Sanayi Odasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi almıştır.

Konuk iş adamları grubu, 04 Temmuz 2005 Pazartesi günü Gaziantep TO ve Gazantep Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen ikli iş görüşmerine katılmış ve Irak'la iş yapmak isteyen her sektörün temsilcileri ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, iş bağlantıları yapmıştır.

alt

Irak heyeti başkanı  HüseYin BEYOĞLU Türkmen İşadamları Dernegi adına Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet ASLAN'a anı plaketi sundu.

Günaydın Gazetesinde yayınlanan haberin ilk sayfaına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Günaydın Gazetesinde yayınlanan ziyaret  haberinin ikinci sayfasının kupürüne bu linkten erişmek mümkündür.

alt

Iraklı konuk girşimciler, Ticaret Odası bünyesinde faaliyet götsren ABİGEM Avrupa Birliği İş Geliştirme Merekzini ziyaret ederek, çalışmaları hakında da bilgi aldı.

alt

1. Türkçe Konuşan Girişimciler programa Irak'tan katılan konukların Gaziantep Ticaret Odası ve Sanayi Odası ziyaretlerini haber olarak yayınlayan Güneş Gazetes haber kupürüne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

Konuk giirşimciler Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret etti.

Ayrıca Gaziantep Serbest Bölge Müdürlügünü de ziyaret ederek yetkiilerden bigi aldı.

Zafer Gazetesinde yayınlana haberin kupurüne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Gaziantep Ticaret Odası ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan toplantılar çok başarılı geçmiş, katılımlar ve ikili görüşmeler tarafları memnun etmiştir.

Konuklar 05 Temmuz Salı günü karayolu ile Irak’a dönmüşlerdir.