6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU KATILIMCILARI İSTANBUL'UN  GÜZELLİKLERİNİ  REHBER EŞLİĞİNDE KEŞFETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimciler, haftasonu İstanbul'da düzenlenen sosyal programda çok güzel vakit geçirdi. 

21 Nisan 2007   Cumartesi günü  rehber eşliğinde şehir gezisi düzenlenmiştir. Konuklar,  Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi,  Arkeoloji Müzesi, Mozaik Müzesi,  İslam Eserleri Müzesi, Sultanahmet Camii ve Meydanı, Yerebatan Sarayı  ve Miniatürk Parkının rehber eşliğinde gezilmesi programından memnun olumuş ve çok renkli anlar yaşamıştır.

Konuklara öğle yemeği Sultaahmet'te bulunan Lale Puding Lokantasında ikram edilmiştir.-

Fuarların yoğunluğu ve zamanın darlığı nedeniyle bazı müze gezisi programları son dakikada iptal edilmiştir. 

alt

Modova'dan Valentina UZUN  (soldan 2.), Romanya'dan Selda İSMAİL (sağdan 2.), Bosna Hersek'ten  Zaim ALJİÇEVİÇ (sağ başta) ve Irak'tan Muhammed BAGCIOGLU (sol başta)  Minyatürk gezisinde renkli anları paylaştı.

Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan  ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 12-24 Nisan  2007 tarihleri arasında “V1.Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı düzenlenmiştir.

Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen bu programa 20 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 33 katılımcı iştirak etmiştir.