4. GRUBUN ÜYELERİNE ASİAD ÜLKE TEMSİLCİSİ BELGELERİNİ İSTANBUL SANAYİ ODASI BAŞKANI TANIL KÜÇÜK   VERDİ

İstanbul’da DEİK'de yapılan ikili iş görüşmeleri toplantısına katılan Avrasya Sanayici İş adamları Derneği yöneticileri 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarını İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl KÜÇÜK’ün  konuşmacı  olarak katılacağı akşam  yemeğine davet etti.

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'daN katılanSARANDA SHEHU'ya (sağda)  ASİAD Temsilcisi Belgesini İSO Başkanı TANIL KÜÇÜK (solda) verdi.

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (sağda) ASİAD Temsilcisi Belgesi alacak heyet üyelerinin isim listesini son kez kontroıl etti.

28 Nisan 2006 Cuma akşamı Sürmeli Otelde düzenlenen Çalışma Yemeğine katılan heyet üyeleri  ASİAD üyeleri ile tanışma ve görüşme fırsatı buldu.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl KÜÇÜK'ün " Avrupa Birliği Sürecinde Türk İş Dünyasının Rolü ve Duruşu Ne Olmalı’  başlıklı konuşması katılımcılar tarafından ilgi ile dinlendi.

Tanıl Küçük'ün konuşması Türkiye Gazetesi'nin 29 Nisan 2006 Cumaretsi günkü sayısında haber olarak yer almıştır. Türkiye Gazetesinin linkinden habere ulaşmak mümkündür.

ASİAD yöneticileri konuk heyet üyeleri için bir sürpriz hazırlayarak, 4. dönem katılımcılarını bulundukları ülkede iki yıllık bir süre için ASİAD Fahri Temsilcisi olarak görev almaya davet etti.

Konuklar, ASİAD (Avrasya Sanayici İş adamları Derneği)  Fahri Temsilcisi Sertifikalarını İSO Başkanı Tanıl KÜÇÜK'ün elinden aldı.

ASİAD  fahri temsilcisi olarak görev alan  üyelerin listesi  ASİAD web sayfasında halen yayınlanmaktadır.Hangi ülkede kimlerin temsilci olarak  görevlendirildiği bilgisine  ulaşmak için linki tıklayınız.