4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI KAYSERİ TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 24-25 Nisan 2006 tarihinde Kayseri'ye gelen konuk girişimciler Kayseri Ticaret Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile görüşerek, çalışmalar ve işbirliği olanakları hakkında bilgi aldı.

Konuklara Oda yöneticilerinin katılımıyla Kayseri'nin tanınmış bir lokantasında yerel yemeklerden oluşan bir öğle yemeği ikram edildi.

Kayseri Ticaret Odası konuklar için rehber eşliğinde bir şehir gezisi düzenledi. Gezi kapsamında, Atatürk Evi, Etnografya Müzesi, Kayseri Kalesi, Hunat Hatun Küliyesini ziyaret eden konuklar, Kayseri'nin tarihi ve kültel mekanlarını kısmen de olsa görmüş olmaktan memnun olduklarını ifade ettiler.

Yeni Kayseri Gazetesi 26 Nisan 2006 tarihindeki baskısında bu ziyarete yer vermiştir. Kayseri Ticaret Odası ziyareti için lütfen tıklayınız.