4. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ANKARA TİCARET ODASININ EV SAHİPLİĞİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihleri arasında düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında ülkemize gelen konuklar 19 Nisan 2006 Çarşamba günü Ankara Ticaret Odasını ziyaret ederek, ATO ev sahipliğinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde Ankaralı işadamları ile biraraya geldi.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri boya üreticisi Musafa DARYAL ve Ayakkabı Dünyası markasının sahibi Mehmet AKBACAK tarafından karşılanan konuklar, sorularını doğrudan Ankara'nın önde gelen bu iki iş adamına yöneltme fırsatı buldular.

alt

4. TKG heyet başkanı Kosova temsilcisi   ŞARIK CİBO (ortada) Prizen Türk Esnaf Derneğini plaketini ATO yönetimine sundu.

alt

Heyet Başkanı Kosova'dan ŞARIK CİBO  (soldan 2.) ve Irak'tan NEMİR HAMDİ HAMAMCI (sol başta)  hediye takdim töreninde ATO Yönetim Kururlu Üyeleri Musafa DARYAL (sağdan 2.)  ve Mehmet AKBACAK (sağ başta) ile 

Konukların kendilerini tanıtması ve ATO Başkanlığına bazı konukların ülkelerinin yerel özelliklerini taşıyan hediyeler sunmasının ardından ülke masalarına göre düzenlenen ikili iş görüşmeleri başladı.

Çok sayıda Ankaralı firmanın sahip veya yöneticilerinin ilgi gösterdiği görüşmeler verimli geçti ve çok sayıda iş bağlantısının temelleri atıldı.

alt

Azerbaycan'dan Yunus SADIKOV MUSAOĞLU (solda) ATO  evs ahiliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde, özelleşetirmeden satın aldığı Azerbaycan kırsalındaki  süt ve süt ürünleri fabrikasının işletilmesi için yatırırmcı arama çabalarını sürdürdü.

alt

4. TKG programına heyet başkanlığı görevini üslenen ŞARIK CİBO (sol başta) Kosova masasında yararlı iş görüşmeleir yaptı ve yeni bağlantılar kurdu.