TOBB 16. DÖNEM TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI MANİSA İLİNİ ZİYARET ETTİ

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuklar, 01 Aralık 2012 Cumartesi günü Manisa ilini ziyaret etti.

alt

14.  TKG programına Bosna Hersek'ten katılan AMAR ADİLOVİÇ (solda),i Bulgaristan'dan gelen NİYAZİ KARATABAN (ortada) ve Kazakistan temsilcisi YERZHAN AZHİBEKOV   (sağda) Mansia şehir gezisinde renkli anıları paylaştılar.

 Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile Manisa Ticaret Borası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen program kapamında konuklar, rehber eşliğinde Manisa'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.

Manisa Ticaret Borsası ev sahipliğinde Yeni Han'da ikram edilen öğle yemeğinin ardından Manisa TSO tarafından Sipilos Otelde düzenlenen ikili iş göüşmeleri ve Organzie Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretleri yapıldı.

Konuklar TSO ve TB yöneticilerinden gördükleri yakın ilgiden ve sıcak karşılamadan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

alt

16. TKG programına Afganistan'dan  katılan  MOHAMMAD HASHİM BAYKARA  JURAQOL (solda) ve İran'dan gelen   MAHDİ GHANAEI (sağda) İzmir- Manisa yolunda heyet otobüsünde seslendirdikleri şarlılarla ve anlattıkları hikayelerle dönem arkadaşlarına renkli dakikalar yaşattı. 

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Mansia'yı ziyaret eden heyetin haberleri çok sayıda yerel gazetede ve internet sitesinde yayınlanmıştır. 

Manisa Programından görüntülere ve izlenimlere yer veren Manisa Manşet haber sitesini ziyaret ediniz.

Manisa'da Güne Bakış Gazetesinin 1. ve 4. sayfada yayınlanan toplantı görüntüleri ve haberi ayrıntıları için Manisa Güneş Bakış Gazetesini tıklayınız.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP 4 Aralık 2012 tarihinde Manisa İnternet Haber sitesi ile Radyo Hiraş'ın ortaklaşa sunduğu programa konuk oldu. Manisa TB Başkanı Sadık ÖZKASAP, söyleşi sırasında 16. Türkçe Konuşa Girişimciler Programına katılan konukları Manisa ziyaretini de değerlendirdi. Manisa İnternet Haber sitesinde yayınlanmakta olan söyleşiye ulaşmak için tıklayınız.

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının Manisa ziyareti konusunda çeşitli yayın organlarında benzer haberler yayınlanmıştır. Bu haberlere ulaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayarak, haber sitelerine ulaşmak mümkündür.

Show Haber linki için tıklayınız.

Show Habere bu linkten de ulaşmak mümkündür.

Samanyolu Haber sitesini de ziyaret ediniz.

Yeni Asır sitesindeki görüntülü haber için tıklayınız.

Haberler Com sitesi de Manisa toplantılarına ilgi göstermiş.

Haberler Com sitesindeki benzer haber için bu linki deneyiniz.

F5 Haber sistesini de ziyaret ediniz.

Manisa'da Denge Gazetesnini linkini tıklayınız.

Manisa Güne Bakış Gazetesini ziyaret ediniz.

Manisa toplantıları Haberler.gen.al sitesinde de yayınlanmaktadır.

Yarın Gazetesi linkini ziyaret ediniz.

Memurlar7 haber sitesi için tıklayınız.

Memurlar Net haber sitesindeki fotoğrafsız haber için tıklayınız.

TNT Haber sitesindeki bemzer haber için tıklayınız.