11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB MÜZESİNE YEREL HEDİYELER SUNDU

alt

16-27 Ekim 2011 tarihleri arasında Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 11.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 22 ülke ve 3 özerk bölgeden 45 katılımcı iştirak etmiştir.

alt

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılaraının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatındaki bu kitaba erişim mümkündür.

TOBB'un 66. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 11. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 21 Ekim 2010 tarihi ile kayıt edilmiştir.

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen 89-96. sayfalarını ziyaret ediniz.

 

DÜZELTME VE ÖZÜR

alt

"Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı yayının 91. sayfasında fotoğrafı yeralan ve RODOS ADASI'nın simgesi olan Heykel 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan-Rodos'tan katılan KENAN AŞCIZADE (sağdan 2.) tarafından TOBB'a hediye edilmiştir.

Adı geçen kitabın 93. sayfasında fotoğrafı bulunan yaprak deseni işlemeli seramik tabak ise Yunanistan-Batı Trakya'dan gelen HÜSEYİN HÜSEYİN (KASAPOĞLU) (sol başta) tarafından hediye edilmiştir.

Kitap baskıya verilirken, aynı ülkeden gelen bu iki değerli katılimcının TOBB'a verdikleri hediyelerin isimlendirilmesinde bir yanlışlık yapıldığı anlaşılmaktadır.

alt

Değerli üyemiz KENAN AŞÇIZADE'den (sağda) gelen açıklama dikkate alınarak, TOBB'un demirbaş kayıtlarında ve sergileme alanında gerekli düzeltme yapılmıştır.

Sizlere yukarıda sunulan link, 3 yıl önce basılmış bir kitabın pdf kopyasına ait olduğu için, kitabın baskısı teknik olarak düzeltilememiştir. Söz konusu yayına ait linkin bu açıklamayla birlikte dikkate alınmasını rica ediyoruz. Yanlışlık nedeniyle özür dileriz.