TOBB 13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR NEVŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında yirmibir ülke ve dört özerk bölgeden TOBB'un konugu olarak ülkemize gelen 42 kişilik girişimci grubu 24 Eylül 2011 Cumartesi günü Nevşehir'i ziyaret ederek, Kapadokya Bölgesinin işadamları ile biraraya geldi.

alt

13. TKG programına Almanya'da katılan İLKER POLAT (solda) ve EMRE HIZLI (sağda)  Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı ile birlikte toplantıdan sonra Nevşehir TSO önünde hatıra fotoğrafında buluştu. 

alt

Konuk heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası ev sahipliginde düzenlenen ikili iş görüşmelerine katıldı. Sektörel buluşmaların gerçekleştiği ikili iş görüşmerinden yeni işbirligi fırsatları dogması katılımcıları mennun etti.

alt

Nevşehirli iş adamlaraı 13. TKG heyetiile iş görüşmesi yapmak üzere toplantıya katıldı ve konuklara yakın ilgi gösterdi.

alt

Nevşehir TSO ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde Almanya masasında katılımcılar Nevşehirli şadamlarını ilgiyle dinlediler. 

alt

Nevşehirli girimciler  Almany'ya ihracat yapabilmenin koşullarını öğrenmek istediler.

Nevşehir TSO ve Nevşehir TB yönetimi 13. TKG heyetindeki konuk girişimcileri yerel tadlardan oluşan ögle yemegine davet etti.

alt

13.TKG programına Ukrayna'dan katılan KARİNA TOLSTYAKOVA (sağda) Nevşehir  Borsa Yönetim Kururlu Başkanı (solda)   heyet adına teşekkür ederek, Ukrayna'dan  bir anı tabağı sundu.

alt

Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri UĞUR AYDOĞAN  (soldan 2.) çalışma yemeğinde konukların sorularını yanıtladı.

alt

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri meslekdaşları  İran delegesi Zencan Ticaret Odası Başkanı ALİ YEGANAH FARD ile ilgilendiler ve birlikte ortak projeler geliştirmek üzere sözleştiler.

alt

Grubun Nevşehir ziyareti Kapadokya çevre turunun ardından sona erdi.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun Nevşehir programının ayrıntılarını okumak ve fotografları görmek için Haber3 sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

13. Grubun Nevşehir programı haberi Samanyolu Haberde de yayınlanmaktadır.

13. Grubun Nevşehir ziyareti İşten Haber sitesinde de yayınlanmıştır. İşten Haber linki için lütfen tıklayınz.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun Nevşehir programının ayrıntılarını okumak ve fotografları görmek için Haberler.gen.al sitesini ziyaret ediniz.