TOBB 13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU KAYSERİ TİCARET BORSASI TARAFINDAN DÜZENLENEN ÇALIŞMA YEMEGİNE KATILDI

TOBB 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programı kapsamında ülkemide bulunan yabancı işadamları 25-26 Eylül 2011 tarihlerinde Kayseri'yi ziyaret eti. Bu ziyaret kapsamında Kayseri Ticaret Borsası yöneticileri ve meclis üyeleri ile 25 Eylül 2011 Pazar günü bir çalışma yemegi kapsamında biraraya gelen heyet üyeleri çok yararlı görüşmeler yaptılar. Özellikle gıda maddeleri ticareti ve tarımsal üretimle ilgilenen heyet üyeleri kendi sektörlerinde iş yapan Kayseri Ticaret Borsası üyeleri ile bire bir görüşme fırsatı bulmuş oldular.

alt

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban ÜNLÜ (ayakta ilk sırada,  sağdan 6.) ile, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen çalışma yemegi, yabancı konukların ülkelerine özgü yerel hediyelerini Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanına takdim etmeleriyle sona erdi.

alt

Kayseri Ticaret Borsası yöneticileri konuklarla yakındna ilgilendi, sorularını dinledi ve gerekli yönlendirme ve yardımlarda bulundu.

alt

Kazakistan'dan YERKİNJAN KURAKBAYEV Kayseri Ticaret Borsası yöneticilerinin konuk heyete  gösterdiği yakın ilgi ve yüksek ağırlma düzeyi nedeniyle memnuniyetini vurguladı. 

Kayseri Ticaret Borsası tarafından düzenlenen çalışma yemegi haberine ulaşmak için Kayseri Haberin linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

Haberciniz Biz sitesinde yayınlanmakta olan 25 Eylül 2011 Pazar günü, Kayseri Ticaret Borsası ev sahipliginde düzenlenen çalışma yemeginin fotograflı başka bir haberi için Haberciniz sitesini tıklamanız gerekmektedir.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban ÜNLÜ'nün ev sahipliginde gerçekleşen işadamları buluşması Gazete2023 haber sitesi tarafından da yayınlanmaktadır. 

25 Eylül 2011 Pazar günü, Kayseri Ticaret Borsası ev sahipliginde düzenlenen çalışma yemeginin fotograflı başka bir haberi için Haber3 sitesinin linkini tıklamanız gerekmekedir.

Kayseri Ticaret Borsası tarafından düzenlenen çalışma yemeginin haberi Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlügü tarafından yayınlanmakta olan "Dış Basında Türkiye" haber bülteninin 26 Eylül 2011 tarihli sayısında da yayınlanmaktadır. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlügü haber linki için tıklayınız.

Arena Gazetesi de Kayseri Ticaret Bosası ziyaret  haberini yayınlamıştır.