Kuzey Makedonya'dan 17. TKG üyesi Taner Demirci T.C.  Üsküp Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına  katılmakta ve hazırlıklarına da katkı vermektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Taner Demirci Üsküp  T.C. Ticaret Müşavirliğinde onüç yıldır yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

Arnavutluk 10. TKG programı üyesi Erinda Zhupani  (sağdan 2.) T.C. Tiran Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmakta ve etkinliğin düzenlenmesi çalışmalarına destek vermektedir.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Erinda Zhupani Türkiye Marif Vakfı'nın  Arnavutuk ülke müdür yardımcısı  olarak görev yapmaktadır.

15. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan  Adnan Hadzimusiç (solda) Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına eşi ile birlikte düzenli olarak katılarak, destek vermektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan Adnan Hadzimusiç, patent ve marka vekilliği yapan, sınai haklar,  patent, marka ve endüstriyel tasarım hakları konusunda danışmanlık hizmetleri veren şirket sahibidir.

15. TKG üyesi Adnan Hadzimusiç bir süredir Nobel İlaç'ın Bosna Hersek temsilciliğinde hukuk danışmanı olarak görev yapmaktadır.

20. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan Emre Moustafa (sağda) eşi ile birlikte Başkonsolosluğun düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 20. TKG programı üyesi  Emre Moustafa akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir.


Balkan ülkelerde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan TKG üyelerimize teşekkür ediyoruz.