Azerbaycan TKG grubu adına 9. TKG üyeleri Fuad Khanlarzade (sol başta) Parviz Bakhsaliyev (soldan 2.), 19. TKG üyesi Emil Ismayılov (soldan 3.), 5. TKG programı katılımcısı Samir Heydarov (soldan 4.), 12. TKG programı katılımcısı Sameddin Musazade (sağdan 5.), 10. TKG üyesi Samir Huseynov (sağdan 4.), 17. TKG üyeleri Jahangir Shafizada (sağdan 3.), Ramil Aliyev (sağdan 2.) ve 7. TKG üyesi Rashad Asgaraov (sağ başta) TOBB Başkanını İş Forumu'nun yapıldığıı otelde ziyaret ederek, selamladılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2019 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler İş Forumu sırasında TKG üyeleri ile görüşmekten çok memnun oldu.


Azerbaycan TKG grubu üyeleri  M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na  Bakü ziyareti anısı olarak yerel sanat örneği bir halı sundu.


TOBB Başkanı Türkçe Konuşan Girişimciler programlarına katılmış olan Azerbaycan TKG grubu üyelerine  yakın ilgileri nedeniyle teşekkür ederek, daha uzun süreli bir görüşme yapmak istediğini ancak T.C. Cumhurbaşkanı'nın bir toplantısına katılması gerektiğini ifade etti.   


TOBB web sayfasında yayınlanan Türk Dili Konuşan Ülkeler İş Forumu haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.