6. TKG Programı üyesi Ramazan Gündoğdu  (sağda)  tarihinde Kıbrıs Türk Ticaret Odası desteği ile EkoAvrasya  ve AYSİAD'ın katkılarıyla  1-3 Ekim2021  tarihlerinde düzenlenen "Türkiye-KKTC Ekonomik İşbirliği" etkinliği kapsamında 1 Ekim 2021 Cuma akşamı düzenlenen çalışma yemeğinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar (solda) ile görüştü.

17. TKG programı katılımcısı Muslu Akgüney "Türkiye-KKTC Ekonomik İşbirliği" çalışma  yemeğinde sunuculuğu üstlenerek, moderatörlük yaptı.

EkoAvrasya ve AYSİAD üyelerinden oluşan heyet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyareti kapsamında iki ülke arasında ticari ilişkileri geliştirmek ve bilgi paylaşımı amacıyla Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde ''Türkiye-KKTC Ekonomik İşbirliği İmkanları'' toplantısına katıldı. Toplantının ardından heyet, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan akşam yemeğine de konuk oldu.

EkoAvrasya web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

AYSİAD web sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Ramazan Gündoğdu Gazi Mağusa'da tersane işletmektedir. Ayrıca Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. 

6. TKG üyesi Ramazan Gündoğdu aynı zamanda Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclisi Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.   

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan Muslu Akgüney güneş enerjisi sitemleri başta olmak üzere, genel ticaret, reklam uygulama ve baskı işleri ile lokanta ve kafe işletmeciliği konularında farklı sektörlerde girişimcilik deneyimlerine sahiptir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.

17. TKG üyesi Muslu Akgüney halen KKTC Cumhurbaşkanlığı'nda Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı ve Uluslararası Final Üniversitesi'nde Mütevelli Heyeti Özel Danışmanı olarak görev yapmaktadır.